Kort fortalt..

Skjern Installationsforretning v/Niels Jacobsen og Elkøb v/Johannes Kjærgaard sammenlagde den 1. januar 2001 aktiviteterne, med Johannes som ansvarlig for detail og Niels som ansvarlig for installationsafdelingen. Samtidig begyndte byggeriet af et 1000 m2 stort domicil ved ringvejen i Skjern. Heraf 500 m2, som i dag præsenterer hvidevarer og alt i belysning. Butikken er i dag en del af kæderne PUNKT1 og Lysmesteren.

Den 1. januar 2009 blev Ringkøbing Installationsforretning opkøbt. I 2011 blev El-Centret Skjern overtaget. I 2013 kom Troldhede Installationsforretning med i familien, den 1. marts 2016 kom Hvide Sande El til og i 2020 blev Stenberg A/S Nørre Nebel og Lundgaard El også en del af virksomheden. Vi tæller dermed i dag ca. 70 medarbejdere på adresserne i Skjern, Ringkøbing, Troldhede og Nørre Nebel. Med disse udvidelser er vi forberedte til at løse de opgaver som vore kunder efterspørger, både mandskabsmæssigt og teknisk. Desuden er det mere overskueligt at modtage opgaver i et større område og dermed være tæt på kunderne. Vore medarbejdere kan supplere hinanden i de opgaver, der må komme, således at vore kunder kan serviceres i hverdagen, selv om den faste elektriker har fri. Samtidig kan vi mere rationelt efterleve de miljø-, sikkerheds- og kvalitetskrav som branchens kontrolsystem kræver.

Den 1. januar 2021 overdrog Niels Jacobsen Ringkøbing-Skjern Installationsforretning og FD Alarmer til Simon Bak Larsen, som i dag er eneindehaver af virksomhederne. Fra 2011 og frem til overtagelsen var Simon ansat som overmontør i virksomheden.